Přejít na hlavní obsah

Altea získala evropské ocenění za inovace

Evropské ceny za inovace (EIA) oceňují a odměňují nejinovativnější produkty a nápady v oboru. Ceny se udělují každoročně a rozhodují o nich odborné názory redakčních týmů 17 oborových časopisů z 15 různých zemí.

V letošním roce stála porota před náročným úkolem, neboť na ocenění bylo 145 nominací. Po pečlivém zvážení porota vybrala výrobky, které podle jejího názoru určují standardy a trendy vývoje v oboru rekreačních vozidel.

Mezi letošními vítězi je i společnost Adria Mobil, která získala ocenění v kategorii AUDIENCE FOCUS za vývoj karavanu Adria Altea. Jedná se již o páté ocenění EIA v řadě, které Adria Mobil získala za svůj přínos ve výrobě a vývoji karavanů.

Toto ocenění svědčí o tom, že Adria se snaží o inovace a kvalitu svých výrobků. Jsme hrdí na to, že můžeme v Česku jako jediní zastupovat výrobce, který vyvíjí a vyrábí produkty, které splňují specifické potřeby a očekávání zákazníků a naplňují vizi vytvářet nejžádanější, nezapomenutelné a udržitelné značky volnočasových vozidel. 

ADRIA ADRIA